Spelshows

Informatie / offerte?

Een spelshow bij SOS Events is een origineel bedrijfsuitje met veel hilarische momenten! Kiest u een spelshow of wordt het een avondje gokken? (Het gaat niet om echt geld). Tijdens de spelshows wilt u natuurlijk winnen van uw collega´s, maar het draait niet alleen om de competitiestrijd. Gezelligheid boven alles!

Spelshow als bedrijfsuitje!

Als u kiest voor de spelshow Jongens tegen de meisjes, wordt in diverse speelrondes duidelijk gemaakt wie de eeuwige strijd binnen jullie bedrijf wint! Worden het de mannen, of worden het de vrouwen? De presentator van de spelshow stimuleert zowel de jongens als de meisjes tot het uiterste te gaan. Er kan er maar een de winnaar zijn en dat zullen ze nog lang te horen krijgen!

De ILoveHolland spelshow; een belevenis vol oer-Hollandse gezelligheid! Bij binnenkomst krijgt iedereen een typisch Hollands atribuut. Dit kan een vlaggetje zijn, petjes, sjaaltjes of opblaasbare handschoenen. Nadat de teams op hun plek staan begint de presentator met de IloveHolland show! De show bestaat uit 6 unieke rondes en een finale ronde. Ook is het mogelijk om in een van de rondes eigen bedrijfsvragen te stellen. In de finale ronde wordt bekend welk team de felbegeerde gouden klomp wint!

Welcome to Fabulous Las Vegas

Welkom bij de Las Vegas avond. Zodra u de zaal binnen loopt voelt u meteen de sfeer uit Vegas. De zaal is omgetoverd tot Caesars Palace en onze eigen Jan Papperazzi fotografeert u met een strakke pokerface. De croupiers geven uitleg bij verschillende casino spelen. Zet uw fiches in bij roulette, pokeren of black jack. Speelt u tactisch of verrast u uw collega´s met enorme bluf? Geniet aan de bar van een lekker drankje. Aan het eind van de avond wordt een veiling gehouden met leuke prijzen. Hoe meer fiches je hebt gewonnen, hoe meer je kunt inzetten op een leuke prijs!

Ook kunt u kiezen voor een pokerclinic. Tijdens deze avond leert u hoe u moet pokeren. De croupier legt je uit wat slim is om te doen en wat juist niet. Na het oefenen krijgt u een stapel fiches en kan het spel beginnen! Om te beginnen spelen we aan de voorronde tafel. Als je hier laat zien dat je het best kunt pokeren ga je naar de finaletafel en dan gaat het er pas écht om spannen! De winnaar zal gehuldigd worden en ontvangt een leuke prijs.

Andere binnenactiviteiten zoals de PubQuiz, wat bij SOS events gespeeld wordt met stemkastjes, is een leuke spelshow! Oftewel mogelijkheden genoeg voor een top bedrijfsfeest!

Terug naar overzicht