Werelds Feest

Informatie / offerte?

Pak uw koffer in en leg uw paspoort klaar, want tijdens dit themafeest maakt u een wereldreis om nooit te vergeten! Bepaal zelf welke landen en continenten u bezoekt en proef in één avond de smaak van Sicilië, overleef het ruige Wilde Westen en beleef een tropische avond op de Cariben. Waar u ook naartoe vliegt, Captain Mantel en zijn stewardessen zullen u tijdens de reis flink in de watten leggen. Are you ready for takeoff?

Caribisch paradijs en het Wilde westen

De temperatuur loopt op en tropische klanken vullen de ruimte. Hawaïmeisjes staan klaar met cocktails en bloemenkransen. De salsaleraar wacht u op voor een swingende les salsa- en limbodansen. Welkom in het kleurrijke Caribische paradijs! Gooi uw heupen los, shake de lekkerste cocktails en relax! Zin in een uitdaging? Vlieg een paar honderd mijl richting het noordwesten en stap in de wereld van Billy the Kid en Buffalo Bill! Trek uw cowboyboots aan en doe mee met de workshop line-dancing. Gaat u liever voor het ruigere werk? Doe mee met lassowerpen of trotseer de schrik van elke cowboy: Harry de hengst. Ride ‘em cowboy!

Exotisch Marrakech en Spaanse sangria

Hul u hierna in harembroek en stap binnen in een wereld vol kleuren, geuren en oosterse mystiek. Laat uw toekomstdromen onthullen door een waarzegster, ga op de foto met een meterslange slang of maak een ritje op het schip van de woestijn. Laat u vervolgens leiden door Oosterse klanken in een buikdansworkshop. Dit wordt een swingende avond! Maar hij is nog niet ten einde. Captain Mantel wacht u op voor het laatste bezoek. U wordt ontvangen met een fruitig glas Sangria en Spaanse flamencodanseressen staan klaar voor een optreden vol passie en temperament. Doe gezellig mee of leer de lekkerste tapas maken.. Wanneer de Spaanse klanken door de boxen van de DJ klinken wordt het dansen tot ver voorbij zonsondergang!

Terug naar overzicht