Time Machine

Informatie / offerte?

If I had a time machine… Dit is uw kans! Reis tijdens uw feestavond door de tijd. Welk decennium is uw favoriet? Vindt u love, peace and joy in de jaren zeventig of trekt u liever uw aussie aan en gaat u met uw voetjes van de vloer in de jaren 90? Gedurende de avond speelt de DJ verschillende genres muziek. Stap met ons in de tijdmachine en ervaar het allemaal!

70’s / 80’s

Burn baby burn.. DISCO INFERNO!! We starten de avond in de jaren 70 waar disco centraal staat. Onze showgirls ontvangen u met afropruiken en starten met een bijzondere dansact! Wij nemen u mee terug in de tijd van de plateau zolen, soulpijpen en disco night fever! Stap op de verlichtige dansvloer en tover uw discomoves uit de kast!

90’s

Aussie aan en gaan! We zijn aangekomen in de jaren 90 en de dansvloer wordt gedomineerd door onze showgirls. Zij geven een spectaculaire dansworkshop.. HAKKÛH! Niks voor u? Neem dan eens een kijkje in het computermuseum. Kent u de Nintendo 64 nog? Wij dagen u uit voor een potje Mario Kart!

00’s / Nu

We zijn aangekomen in de jaren 00’s tot nu! R&B en Dance is in opkomst dus welke dansstijl u ook meester bent.. Alles is goed! Slowdancing, housen of twerken.. alles mag! Wanneer de voetjes even moeten rusten, geeft de haarstyliste u het kapsel van uw dromen. Vergeet geen één decennium en laat u ieder uur vastleggen bij onze fotohoek.

Future

Benieuwd wat u de komende tijd te wachten staat? Ga langs bij onze waarzegster en laat haar uw toekomst voorspellen. Neem een spacy cocktail en ga los op de dansvloer.. welk decennium het ook is, samen met uw collega’s dansen is ALTIJD een goed idee.

Reis met ons mee en herleef uw favoriete decennium, al het goeds in één!

Terug naar overzicht