The Great Gatsby

Informatie / offerte?

Waan je in de wereld van The Great Gatsby waar niks te gek, te veel of te groot is! Trek je mooiste outfit uit de kast en schroom niet je op te doffen. Dress to impress! Niet veel items in je kast liggen? Geen probleem: voor nog wat extra’s kunnen jullie ook in de metamorfose corner terecht. Bij binnenkomst staan onze Charleston Girls jullie al op te wachten met een heerlijk welkomstdrankje. De ruimte is omgetoverd tot een waar feestfestijn vol met lampionnen, struisvogelveren en lampjes.

Jazzytunes en Charleston dansen

Fly me to the mooooon, and let me play among the stars… Geniet van de opzwepende tonen van de piano. De klanken strelen je oren vanaf het moment dat jullie binnenkomen. Na het diner kunnen jullie los op de dansvloer. Maar wel in stijl… Gatsby stijl! Walsen, quickstep of de Charleston, alles is goed. Niet bekend met één van deze stijlen? Doe dan mee met onze danseressen! Zij geven een korte demonstratie en vragen jullie dan allemaal mee te doen. Niet moeilijk, wel genieten!

Voor altijd een eeuwig..

Even moeie voetjes? Laat jullie dan voor eeuwig vastleggen bij onze fotograaf. In onze fotohoek is niets te gek. Snorren, jasje, dasje.. Er is overal plek voor! Voor degene die nog plek over hebben in hun maag, kan er heerlijke chocolade geproefd worden. Puur, melk, gevuld of niet.. Elk soort chocolade heeft zijn eigen verhaal. Als afsluiting kan iedereen proosten met een glas Champagne uit de champagnetoren. Een avond optimaal genieten!

Terug naar overzicht