Rollende Keukens

Informatie / offerte?

Als u van lekker eten en spannend entertainment houdt, dan is dit uw feestje! Verdeeld over de ruimte staan diverse food trucks en hoekjes met spannend entertainment. Bij de “ballentent” kan iedereen een oer-Hollands broodje gehaktbal proeven en de avond wordt vastgelegd door een professionele sneltekenaar. Karikatuur of niet, succes gegarandeerd!

Piepermobiel, Kokkie & Wokkie en een baqfiets…

Centraal deze avond staan alle rollende keukens die voor u naar de feestlocatie zijn gekomen. U geniet van friet en snacks bij de piepermobiel of laat gerechtjes wokken bij onze experts: Wokkie & Kokkie! Zij weten als geen ander het perfecte gerecht te wokken. Allemaal niet zo uw smaak? Bezoek dan onze baqfiets voor een héérlijke hamburger of neem een portie ouderwetse poffertjes! Voor de lekkere trek zijn er mierzoete suikerspinnen of de hartige popcorn bij onze popcorn- en suikerspinnenkraam.

Telefoonlezeres en een zingende ijscoman

Ondertussen draait de DJ de gehele avond sfeervolle hits. Even genoeg gegeten? Breng dan een bezoek aan onze telefoonlezeres en laat de toekomst voorspellen… Als afzakkertje kan iedereen plaatsnemen bij de wijn- of likeurproeverij. Onze shakers in de cocktailbar shaken de meest populaire cocktails in een mum van tijd. Onze zingende ijscoman is onweerstaanbaar. Met zijn stem en ijs verovert hij ieders hart. Als slot van deze heerlijke avond is het mogelijk om te eindigen met een spectaculaire vuurwerkshow!

Terug naar overzicht