Proud to be Fout

Informatie / offerte?

Altijd al eens willen weten hoe het is om in een Aussi rond te lopen, compleet met gouden ketting, matje en Nike air max? Of kiest u liever voor een te strak felroze jurkje en make up in alle kleuren van de regenboog? Dan is dit uw kans! Maak u klaar voor het meest foute feest van het jaar! Twee mannen die rechtstreeks uit Maaskantje “New Kids” gelopen zouden kunnen zijn, vangen u op en nemen u mee in hun wereld van de broodjes bakpao en gefrituurde bounty’s! Ge kunt de groete uit Brabant krijgen. K**!

Bierkrat stapelen en tuinkabouter werpen!
Op de camping……de hele nacht olládieéeeeee! Het campinggevoel mag natuurlijk niet ontbreken op uw foute feest. Stop uw witte sportsokken in uw slippers en doe mee met een wedstrijd tenten bouwen, bierkratten stapelen, tuinkabouter werpen, ballon darten of een ouderwets gezellig spelletje Bingo! Even uithijgen na alle actie? Trek gekregen? Ga voor een lekkere vette (bere)hap en plof uw eigen bakpao’s in de magnetron.

Hakken en de polonaise!
Een beetje verliehieeeeeefd! Valse kraaien gaan er niet beter van zingen, maar de gezelligheid neemt toe met 300% wanneer de Karaokeset van zolder wordt gehaald! Zing mee met uw favoriete nummers, haak in en dans! Is het niet meer om aan te horen dan is daar DJ Sjonnie met de allergrootste hits uit de jaren 90. Tijd om mee te hakkûh met DJ Paul Elstak en de Party Animals. Of aan te sluiten bij een polonaise wanneer de Sjonnies uit de boxen knallen met ‘Dans je de hele nacht met mij, als dit een droom is….lalalalalalaaaaaaa!”

Een hilarisch fouter dan fout feest vol gezelligheid!

Terug naar overzicht