Pirates of the Caribbean

Informatie / offerte?

Kies samen met uw collega’s het ruime sop met het Pirates of the Caribbean themafeest! Op een prachtig schip geheel in stijl staan twee piraten u en uw gasten op te wachten om er een spectaculaire avond van te maken. Zodra het kanon heeft geschoten, klinkt er ‘alle hens aan dek!’ De trossen kunnen los en het schip trotseert de woelige baren.

Schandpalen en scheepsgevang

Aan boord is het opletten geblazen. Voor u het weet bent u door uw collega’s aan de schandpaal genageld of brengt u de avond door in het scheepsgevang. Niet getreurd, ontsnappen kan en u houdt er altijd een leuke foto en een sterk verhaal aan over! Praat na met de sprekende papegaai om weer even ‘op adem te komen’.

Ruige zeebonken

Ruige zeebonken gezocht! Bent u de beste piraat van de avond? Speel mee met het beroemde schatkistspel en versla uw collega’s in een superspannende strijd. Vijanden worden uiteindelijk weer vrienden op de dansvloer wanneer de ruige klanken van de scheepsmuziek klinken. Een fantastische zanger verzorgt een topoptreden en onze pirates-DJ zorgt voor swingende beats. Dans en dein mee op de golven van het water. Uitgedanst? Rust lekker uit in een van de hangmatten of doe mee met een likeurproeverij. Met uw collega’s in hetzelfde schuitje zitten is nog nooit zo leuk geweest.

Een ruige avond vol avontuur op de woelige baren!

Terug naar overzicht