Piano Bar

Informatie / offerte?

Pianoklanken van John Aaron Lewis en Bud Powell klinken in de verte. Showgirls staan klaar om u naar het feest te begeleiden. U krijgt een scroppino, proeft frisse citroen en bubbels dansen op uw tong. Binnen is het donker en mist vult de ruimte. Welkom op het Pianobar feest!

Whisky, panatella’s en showtime
Plotseling gaan de lichten uit en harde muziek vult de ruimte. Spots schieten aan en verleidelijke showgirls staan klaar voor een spectaculaire dansshow. Benen vliegen door de lucht en heupen dansen ritmisch in het rond. Zo’n wervelende show heeft u nog nooit gezien! Kom na de show rustig bij onder het genot van een lekker glas whisky of cognac. Leer tijdens een proeverij kijken naar kleur, ruik de aroma’s en proef de verfijnde smaak. Combineet u uw whisky het liefst met een sigaar? Doe dan mee met de sigarenproeverij. Houten kistjes worden aangerukt en de kruidige geur van de bolknaks, panatella’s en señorita’s vult de ruimte.

Walking dinner en Blackjack
Tussendoor worden uw zintuigen verder geprikkeld tijdens een walking dinner. Een ware smaaksensatie! Heeft u zin in een beetje spanning schuif dan aan bij één van de casinotafels voor een spelletje poker, roulette of Blackjack. Wie is de ‘lucky bastard’ van de avond? Ondertussen gaan de rustige pianoklanken over in uptempo funky music. Verzoekjes mogen worden ingediend en er mag gedanst worden. ‘Go with the flow’ en beleef een avond die u niet snel zult vergeten. Een wervelende avond vol piano entertainment!

Terug naar overzicht