De Parade

Informatie / offerte?

Het is een zwoele (zomer)avond. Kampvuren worden aangestoken en akoestische gitaarmuziek klinkt in de verte. Relaxed loopt u richting feestlocatie en een absurdistische kermis vol kleuren, attracties, kraampjes en muziek prikkelt uw zintuigen. Een cabaretesk duo in kleurrijke kleding verrast u met een lach en heerlijke gipsy cocktail. Zet uw mind in de relaxstand en geniet van een excentrieke avond vol bizarre en fantastische momenten!

Waterpijp, zweefmolen en silent disco

Maak uw hoofd helemaal leeg en stap in de zweefmolen. De wereld vliegt razendsnel aan u voorbij en langzaamaan komt u in een flow. Om in de flow te blijven kunt u in één van de chill out spots een ‘fruitige’ waterpijp roken. Al lurkend aan de waterpijp bedenkt u alvast of u straks uw hand laat lezen of een dansje waagt in de silent disco.

Waarzegster, sneltekenaar en culinariteiten

Wilt u liever weten wat de toekomst u zal brengen? Stap in de tent bij de waarzegster en laat de tarotkaarten spreken… Wilt u zichzelf voor altijd laten vereeuwigen? Ook dat kan! Een sneltekenaar weet razendsnel een karikatuur van u vast te leggen op papier. Lachen gegarandeerd! Lachen maakt hongerig en dat komt goed uit. Overal op locatie vindt u kraampjes met de lekkerste culinariteiten zoals ijs, suikerspinnen, pizza’s en hartige snacks. Ga lekker zitten aan één van de lange picknicktafels en geniet. Maar wees niet verbaasd als uw eten ineens verdwenen is! Want tijdens het eten schuift de tafelgoochelaar aan en verrast u met zijn meest bizarre en magische kunsten.

Terug naar overzicht