Moulin Rouge

Informatie / offerte?

Tijdens dit themafeest stapt u in het nachtleven van Parijs anno 1900. De straten zijn verlaten, maar de nachtclubs stromen vol… Wees welkom in één van de meest beroemde en extravagante nachtclubs van Parijs: Club Moulin Rouge. Onze stijlvolle, sexy show girls staan voor u klaar met een verleidelijk welkomstdrankje. Maak u klaar voor een burleske avond extraaaaavaganza!

Do the Can Can Can

Als iedereen binnen is kan het feest losbarsten. It’s showtime! Can Can danseressen geven een wervelende dansshow. Rokken zwieren in het rond en benen vliegen in de lucht op de opzwepende tonen van de cancan. Heeft u de smaak te pakken gekregen en wilt u zelf verleiden en meegaan in het temperament? Dat kan! Volg de cancan workshop en Club moulin rouge is snel een uitdagende danser(es) rijker.

De verleiding gaat verder…

Onze showgirls verleiden uw gasten met glaasjes Absint en aardbeien met chocolade. Aan de casinotafels kunt u een gokje wagen. En een professionele illusionist zet u op het verkeerde been… Deze avond lijkt een droom. Niets is wat het lijkt. Of toch wel? Voordat u wegdroomt zet de DJ u snel weer met beide benen op de grond. Samen met een zangeres zorgt hij ervoor dat iedereen op de dansvloer compleet uit zijn dak gaat. Voulez-vouz coucher avec moi….c’est soir.

Een verleidelijke, extravagante avond vol show en entertainment!

Terug naar overzicht