Kerstmarkt

Informatie / offerte?

“Jingle bell, jingle bell, jingle bell rock” Het is tijd voor de afsluiter van het jaar! Vier uw eindejaarsevenement op eigen locatie en profiteer van de voordelen van de werkkostenregeling. Onze tip? Combineer uw eindejaarsfeest met een heuse kerstmarkt. Laat uw medewerkers zelf een kerstpakket bij elkaar shoppen en zorg voor gezelligheid en lachende gezichten!


Eindejaarsfeest met kerstmarkt

Geen zorgen meer over het uitzoeken van de juiste producten voor een kerstpakket. Dit is dé uitkomst. Wij zorgen voor een veelzijdig assortiment, volledig afgestemd op uw wensen. Denk aan kraampjes met diverse dranken, delicatessen, beauty producten, woonaccessoires en leuke gadgets. Wij zorgen voor “biljetten” waarmee u zelf u kerstpakket kunt samenstellen en afrekenen. Wat een uitkomst!


Entertainment en decoratie

We toveren uw bedrijfskantine of fabriekshal om in winterse sferen met bijvoorbeeld sneeuwpoppen, witte engelen, ballondecoraties en/of après ski decoratie. Graag komen we bij u langs om u te adviseren en samen de mogelijkheden te bespreken. Ook het entertainment passen we volledig aan uw wensen aan. Bel ons voor direct advies en een vrijblijvende offerte.

Terug naar overzicht