Bij ons in de Jordaan

Informatie / offerte?

“Bij ons… in de Jordaan… zing je van hela hola holadiejeeeee! Bij ons in de Jordaan zie je de jongens en de meiden dansend gaan. Hatsjee!”

Zijn uw collega’s al ingehaakt en zingen ze luidkeels mee? Dan is dit het thema voor uw bedrijfsfeest! Maak u klaar voor een avond vol kitsch, bling-bling en Amsterdamse meezingers; recht uit het hart! In onze Amsterdamse feestzaal staat alles gereed voor een echte Amsterdamse topavond.

Een pikketanissie gaat er altijd in

Maak kennis met het Amsterdamse cabaret duo Joki en Gerry. De zogenaamde eigenaren van ons onvervalste Mokums paradijs. Ze ontvangen u met open armen! Joki voert het hoogste woord, het lijkt wel of ze u al jaren kent. En zij zal u trakteren op een komische zangles. Een pikketanissie, een citroentje met suiker of iets anders lekkers wordt alvast voor u ingeschonken.

Dans je de hele nacht met mij…

Intussen heeft Gerry zijn buikschuiver al omgehangen en zet onvervalste Mokumse deuntjes in. De toon is gezet! Wilt u meezingen, maar kent u de teksten niet? Geen paniek: de teksten worden u uitgereikt, zodat u naar hartenlust mee kunt doen! Ook zal onze fantastische zanger deze avond voor u optreden. De DJ krijgt iedereen aan het dansen, tot in de late uurtjes. Alles mag en alles kan deze avond ‘…..zolang de lepel in de brijpot staat. Hatsjee!’

Een avond vol Amsterdamse humor en gezelligheid!

Terug naar overzicht