Hollywood Party

Informatie / offerte?

Haal uw meest smashing outfit uit de kast, tover u haar om in een glamourcoupe en zet uw grootste glimlach op, want het is tijd voor een feest vol glitter en glamour! De rode loper is uitgerold en onze glamourgirls staan klaar met een heerlijk glas champagne. De bubbels tintelen op uw tong. Tijdens dit feest bent u ‘a true Hollywood star’.

Cosmopolitans en Daiquiri’s

Na de bubbels is het tijd voor some shaking and some stirring. Doe mee met de cocktailworkshop. Leer uw eigen cocktails shaken en proef de verleidelijke smaken van de verschillende Cosmopolitans en Daiquiri’s. Shake it baby! Het shaken gaat verder op de dansvloer wanneer de DJ en de VJ het feest laten losbarsten met bruisende en swingende beats and more…

And the Oscars go to….

Na de cocktailworkshop en de dansmoves snellen de dames naar het toilet om hun lippen nog snel even bij te stiften en trekken de heren zenuwachtig hun jasjes recht. Het is namelijk tijd voor de Oscar uitreiking van het jaar. Wie heeft de meest smashing outfit? Wie past er qua looks in de wereld van de rich and the famous? En wie gaat er aan het einde van de avond met de Oscar naar huis?

Een true Hollwood party vol glitter, glamour en good looks!

Terug naar overzicht