Halloween Horror Night

Informatie / offerte?

Het jaarlijkse bedrijfsfeest. U staat gezellig met collega’s en/of vrienden te praten. Plots valt het licht uit. Mist vult de ruimte en blacklights en stroboscopen springen aan. U hoort een ijzige gil en vanuit donkere hoeken komen angstaanjagende vampieren, mannen met kettingzagen en lijken tevoorschijn. Pas op achter u! Zwarte weduwes delen reageerbuisjes met bloed uit en schminkartiesten staan klaar om uw creepy outfit af te maken met de meest afschuwelijke bloederige wonden en littekens. Welkom op de freaky horror night!

Thriller, tarot en bloederige cocktails

Uit de boxen knalt Thriller van Michael Jackson. Zombies komen binnen en beginnen te dansen. Durft u mee te dansen… Bloeddorstig geworden? Sluit u aan bij de cocktail workshop en mix uw eigen Bloody Mary of Devil’s Kiss. Benieuwd naar wat de toekomst u zal brengen? Laat de tarotkaarten voor zich spreken. Maar eerst deze avond overleven!

Horror casino en Beetlejuice quizzz

De zwarte weduwen zijn ondertussen achter de roulettetafel gedoken en dagen u uit! Wat wordt uw bet? Bloody red of deadly black? De echte waaghalzen doen mee aan de Beetlejuice quiz. Hoeveel weet u van ‘A Nightmare on Elmstreet’, ‘Fright Night’ en ‘Claustrofobia’? Pas op! Na de quiz staan de stroboscopen weer op scherp, stapt de DJ achter zijn draaitafel en is het knallen tot in de vroege uurtjes. A Nightmare on Elmstreet meets Sleepy Hollow!

Terug naar overzicht