Gek op Holland

Informatie / offerte?

Welkom op het allermooiste themafeest van eigen bodem. Heintje zong niet voor niets uit volle borst: ‘Ik hou van Holland, landje aan de Zuiderzeeee….” Denkt u aan Holland dan denkt u aan molens, tulpen, klompen en kaas. Maar ook aan Hollandse sfeer en gezelligheid. Dat is dan ook het centrale thema van deze avond. Laat u en uw gasten verwelkomen door twee oer Hollandse typetjes en geef u over aan een avond vol Hollands vermaak!

Een beetje verliehiefd!

Eenmaal binnen zetten onze accordeonist en komische zangjuf meteen de bekendste Hollandse hits in. Zing uit volle borst mee met hits als ‘Je loog tegen mij’, ‘Een beetje verliefd’ en ‘Zij gelooft in mij’, de sfeer zit er meteen goed in! Tussendoor komen 2 Hollandse kaasmeisjes langs met de lekkerste Hollandse kazen.

Spijkerslaan, hitbingo en karaoke

Uitgezongen? Dan staat de volgende uitdaging al klaar. Doe mee met één van de leuke spelletjes zoals hitbingo, spijkerslaan, arm worstelen of tafelvoetbal. En als klap op de vuurpijl de enige echte ‘Gek op Holland’ quiz. Bent u een ware Holland-kenner? Ga de uitdaging aan en win leuke prijzen. Staat u graag in de spotlights? Daag uw collega’s uit met karaoke en geef een spetterend optreden. Gouden strot of valse kraai, iedereen mag zingen!

Een avond vol oer-Hollandse gezelligheid!

Terug naar overzicht