Gek op Holland Dinnershow

Informatie / offerte?

Welkom bij de allermooiste dinnershow van eigen bodem. Heintje zong niet voor niets uit volle borst: ‘Ik hou van Holland, landje aan de Zuiderzeeee….” Denkt u aan Holland dan denkt u aan molens, tulpen, klompen en kaas. Maar ook aan Hollandse sfeer en gezelligheid. Vanavond geen gierigheid, we beloven het! Bij binnenkomst start u met een heerlijk Hollands welkomstdrankje. Proost!

Een beetje verliehiefd!

Eenmaal binnen zetten onze accordeonist en komische zangjuf meteen de bekendste Hollandse hits in. Zing uit volle borst mee met hits als ‘Je loog tegen mij’, ‘Een beetje verliefd’ en ‘Zij gelooft in mij’, de sfeer zit er meteen goed in! Vervolgens komt de mysterieuze goochelaar langs ieder zijn/haar tafeltje. De trucs, de mysterie, u gelooft uw eigen ogen niet! Tijdens het voorgerecht kunt u genieten van de hilarische fouten-prijzen-bingo.

Hollandse toppers

Geniet en zing mee met de Hollandse dansmedley. Ook de voetjes mogen van de vloer! Tijdens het eten draait de DJ de echte Hollandse achtergrondmuziek. Niet genoeg aan muziek alleen? Onze Hollandse zanger zingt de sterren van de hemel. Met bloeeeed, zweeet en traaaaaaaaaaaaaanen.. Een dinnershow vol oer-Hollandse gezelligheid!

Terug naar overzicht