Cirque Variété

Informatie / offerte?

Ontsnappen uit de waan van alle dag? Ruil dan de voortrazende wereld even in voor een complete avond uit. Tijdens de dinnershow vergeet u de dagelijkse beslommeringen als u geniet van een verrassend meergangen-diner dat uw smaakpapillen doet (mee)dansen!

Mysterie en een bloedstollende val

Wanneer iedereen binnen is hebben wij een spectaculaire act voor u in petto, een waanzinnige tissueact! Hoogzwevend in de lucht laat deze tissueact alle stemmen verstommen met adembenemende dans en luchtacrobatiek in sierlijke doeken. En dan plotseling… Een bloedstollende val, wauw! Vervolgens komt de mysterieuze goochelaar langs ieder tafeltje. De trucs, de mysterie, u gelooft uw eigen ogen niet!

Acrobatiek en een zingende ijscoman

Ondertussen laat onze zangeres de meest prachtige klanken horen. Wat een stemgeluid! Deze beeldschone zangeres gaat deze avond tot een spectaculair hoogtepunt brengen. Wat is Cirque Variété zonder acrobatiek? Deze acrobatenact is verbazingwekkend: de kracht, de souplesse, de dynamiek! Als afsluiter komt onze zingende ijscoman langs. IJs en zang in één… Do we need to say more?
Laat u culinair in de watten leggen en spectaculair verrassen in een betoverende omgeving.

Terug naar overzicht