Cabaret Royale

Informatie / offerte?

Vanavond gaan we even terug in de tijd… 1881, Parijs, Montmartre. Op Boulevard de Rochechouart begint een limonadefabrikant en leider van een theatergezelschap een theatercafé: Le Chat Noir. Al snel wordt le Chat Noir een populaire ontmoetingsplaats voor chansonniers, komedianten, schrijvers, dichters, pianisten en buurtgenoten. Het publiek smult van de magische klanken, de creatieve uitspattingen en de komische noot!

De kleinkunstenaars staan te popelen…

Vanavond is het uw beurt om een onvergetelijke avond vol zang, dans en komedie te beleven. Onze ‘Le Chat Noir’ is exclusief gereserveerd voor uw gezelschap. Wij hebben de rode loper al uitgerold, onze kleinkunstenaars staan te popelen in de coulissen en onze showgirls staan klaar met een glas bubbels…

Burlesque, comedy, illusie en meer…

Maak u klaar voor een onvergetelijke avond met een uitdagende burleske dansact, een mini stand-up comedyshow waarvan de tranen u over de wangen biggelen en geniet van de magische klanken van onze waanzinnige zangeres. En dat is niet de enige magie op de avond. Onze tafel-illusionist zet u zomaar op het verkeerde been en de sneltekenaar zorgt voor hilarische karikaturen. Uiteraard worden uw mooiste gelaatstrekken uitvergroot! Ondertussen heeft de kok een heerlijk 3-gangenmaal bereid en kunt u tussen de lach en de betovering genieten van de lekkerste ‘culinariteiten’.

Magische klanken, creatieve uitspattingen en een komische noot!

Terug naar overzicht