Budget Party

Informatie / offerte?

Heeft voor één avond even geen zin in rode lopers, kamelen in de achtertuin, vuurspuwende acrobaten, toastjes met kreeftenmousse en kaviaar? En wilt u toch een feest om nooit te vergeten? Dat kan! Want wat zijn de belangrijkste ingrediënten voor een topfeest? Juist ja: leuke mensen, goede muziek, lekkere hapjes en drankjes en een op en top feeststemming! En maakt u zich daar maar niet druk om, die komt er!

Bier, wijn en lekker eten!

Wilt u ook niet urenlang in uw kledingkast zoeken naar indianentooien, piratenkleding, Tarzan/Jane outfits of kleding voor welk ander thema dan ook? Dan is dit uw feest! Vanavond komt u in de outfit die u zelf leuk vindt! Bij binnenkomst wordt u hartelijk ontvangen met een lekker glas wijn of bier en een klein hapje. De feestavond gaat langzaam van start, de DJ draait lekkere loungemuziek en het dinerbuffet wordt geopend!

Dansen tot in de kleine uurtjes

Na het diner is het tijd voor actie! Wilt u nog niet meteen met de voetjes van de vloer, maar is uw stem wel al gesmeerd? Kom dan alvast in de feeststemming met karaoke. Daag uw vrienden of collega’s uit en geef een spetterend optreden. Gouden strot of valse kraai, iedereen mag zingen! Geen nachtegaal? Alleen kijken mag ook! De DJ is in de tussentijd op gang gekomen en staat klaar om de lekkerste muziek te draaien. Van Lady Gaga tot David Guetta en van Coldplay tot aan Armin van Buuren. Dat wordt party, party, party tot diep in de nacht!

Terug naar overzicht