Bal Masqué

Informatie / offerte?

Vanavond is het weer bal. Maak u klaar voor een wervelend bedrijfsfeest vol mysterie en élégance op een prachtige stijlvolle locatie. Dress to impress en verhul uw ware identiteit onder één van de mysterieuze maskers. Onze showgirls ontvangen u bij de entree met een spannend drankje en zoete lekkernijen. Welkom in de 15e eeuw. Het bal masque is geopend!

Burlesque

Twee burlesque danseressen openen de avond met een theatraal optreden vol expressie en verleiding. Op hoge hakken en gehuld in veren en korset zorgen zij voor een wervelende show. Wilt u zelf ook net zo verleidelijk dansen als Dita von Teese, de koningin van de burlesque? Wij bieden u graag de mogelijkheid om aanvullend de burlesque dansworkshop te boeken.

Cocktails en opzwepende muziek

Na de grande opening is het tijd voor de DJ. Met zijn opzwepende muziek laat hij u en uw collega’s dansen tot in de kleine uurtjes…. Tussendoor is de cocktailbar geopend voor de lekkerste Margarita’s en Daiquiri’s en vloeit de chocoladefontein rijkelijk vol pure passie. Optioneel kunt u ook een gokje wagen bij één van de casinotafels. Uw masker is hierbij uw grootste troef. Een pokerface was nog nooit zo eenvoudig.

Een onvergetelijke feestavond vol glamour en stijl!

Terug naar overzicht