Back to the Future

Informatie / offerte?

Haal uw kledingkast maar overhoop en ga op zoek naar witte broeken, jurken, zilveren T-shirts en jasjes en maak u klaar voor een reis van een paar miljard lichtjaar. Want vanavond bekijkt u de wereld vanuit ‘outer space’! U komt binnen in een ruimte die volledig is aangekleed met planeten, sterren, asteroïden en futuristische visuals. Bij binnenkomst delen onze buitenaards mooie candygirls buisjes blauwe prosecco en glow in the dark sticks uit om langzaam in hogere intergalactische sferen te komen.

Sterrenstof, Space invaders en maanzaadijs

De avond wordt spetterend geopend met een futuristische lasershow. Bent u hierna benieuwd wat er voor jou in de sterren staat geschreven? Ontdek bij de astroloog wat de toekomst voor u in petto heeft. Na alle sterrenstof is het tijd voor wat intergalactische actie! Ga op één van de vintage spelcomputers de strijd aan in Space Invaders of Galaxian. En voor wie van alle actie trek heeft gekregen zijn er vele spacy lekkernijen zoals (outer)spacekoeken en maanzaadijs.

Rocket fuel, DJ/VJ en Silver lounge

Bij een spacy lekkernij hoort een spacy cocktail! Doe mee met de cocktailworkshop en maak de lekkerste Black Hole, Rocket Fuel of Darth Vader. ‘May the force be with you’! Hierna is het tijd om weer even met beide benen op de grond te komen. De DJ begint te draaien, de voeten komen van de vloer en de VJ zorgt voor mind blowing visuals! Tussendoor kunt u heerlijk onderuit gezakt relaxen in de ‘Silver Lounge’. Optioneel is de zuurstofbar bij te boeken. Neem plaats aan de bar en ervaar wat zuurstof met u doet. Puur of met een smaakje zorgt het voor vernieuwde energie om door te dansen tot de zon en ons stukje van de aarde elkaar weer gevonden hebben!

Een intergalactisch feest waar nog lichtjaren lang over nagepraat zal worden!

Terug naar overzicht