Jukebox Show

Informatie / offerte?

De Jukebox Show staat voor 100% succes garantie. De Jukebox draait in ieder gewenst thema de grootste hits op verzoek. U bepaalt of uw feest een top feest wordt.De basis van de show wordt gevormd door ‘Tony Casanova’, een super foute entertainende DJ.

De cast van de show-/feestavond bestaat uit: Tony Casanova (DJ), een zangeres, een zanger en twee danseressen.Het decor bestaat uit een levensgrote jukebox waarin Tony staat. De jukebox is een absolute ‘eye catcher’ en uniek in Nederland.

De show begint met een swingende opening waarna ‘Tony’s Angels’ de zaal in gaan met verzoekkaartjes. Uiteraard probeert Tony op zijn kenmerkende wijze aan de meeste verzoekjes te voldoen.

Live optredens van onze zanger en zangeres, hilarische spelletjes, een volle dansvloer, een foto herinnering en vele andere vermakelijke momenten.

Kom met uw vrienden, familie of bedrijf en beleef samen deze fantastische avond.  Tijdens deze avond kunt u onbeperkt gebruik maken van onze dranken uit het Hollands assortiment.

Terug naar overzicht