Flying Heritage Events

Informatie / offerte?

Flying Heritage Event

Klanten zullen u vragen hoe u het voor elkaar gebokst heeft om dit programma te organiseren. Ontvangst in bijzondere hangars, vliegen in 70 jaar oude vliegtuigen, het gevoel dat het luchtalarm elk moment af kan gaan… De sfeer van dit Event is vooral heel historisch, goed verzorgd, maar heel iets anders dan een luxe golfdag. Wij kunnen voor u bijvoorbeeld het volgende verzorgen:

13:30 uur: Welkom!

Ontvangst bij de Poort van het vliegveld, waar we uw banners hangen.
Alleen met speciale passen (leuk als uitnodiging) verkrijgt u entree tot het historische vliegveld
Ontvangst in de oude “kazerne” ruimte met koffie/thee. Op de achtergrond bijpassende muziek van bijvoorbeeld Vera Lynn

14:00 uur: Briefing

We starten met een briefing over de historie van deze bijzondere vliegtuigen, maar ook hoe het mogelijk is dat deze nu nog kunnen vliegen. Uiteraard is dit een uitgelezen mogelijkheid om ook een persoonlijk woord van welkom te verzorgen.
Aansluitend een safety briefing

Air Time in het Flying Heritage

In overleg met u bepalen we welke vliegtuigen ingezet worden. Er zijn vliegtuigen voor 1 piloot en 1 passagier, maar ook met 4 tot 5 passagiers. U vliegt circa 20 minuten mee, en inclusief taxiën en instappen duurt elke ronde 30 minuten. Aangezien niet iedereen tegelijk kan vliegen, leiden we jullie rond door de hangars, langs de vliegtuig, de historie en de hoogste graad van veiligheid die door ons nagegaan wordt. Een mooie rondleiding met een mooi verhaal!

Terug naar overzicht