The Grace Kelly

Informatie / offerte?

The Yacht Experience Grace Kelly is een glamoureus stijlicoon te water. Met haar gracieuze lijn, luxe en trendy interieur en met haar 50 meter lengte is dit partyschip in Rotterdam een imposante verschijning aan elke kade. Vanuit haar thuishaven in Rotterdam beschikt het luxe Partyschip te Rotterdam over meer dan 150 mogelijke opstapplaatsen en is dit partychip inzetbaar in heel Nederland.

Het Partyschip in Rotterdam, Yacht Experience Grace Kelly is werkelijk van alle gemakken voorzien en geschikt voor uiteenlopende evenementen: een swingend feest voor ruim 250 personen, een zakelijke bijeenkomst, een varende beurs of een statig diner. Alles in een moderne interpretatie van de chique sfeer van Monaco in de jaren vijftig: comfortabel, feestelijk en zelfs een tikje decadent.

Het luxe partyschip in Rotterdam beschikt over verschillende ruimtes, verdeeld over drie levels. Het partyschip is standaard ingericht voor maximaal 250 gasten in een gecombineerde sta- zitopstelling. Maar wij passen de inrichting graag naar uw wensen aan. Daardoor is de Grace Kelly ├ęcht een perfecte locatie voor een swingend feest, productpresentatie, stijlvol seated dinner of varende beurs op de door u gewenste opstapplaats.

Vanzelfsprekend is geen enkel evenement aan boord van de Grace Kelly standaardwerk. In overleg met onze opdrachtgever zorgen we voor bijzondere belevenissen op het water aan boord van het partyschip in heel Nederland die perfect passen. Onze arrangementen geven vooral de eerste inspiratie en een voorproefje van de mogelijkheden aan boord.

Terug naar overzicht