Jules Verne

Informatie / offerte?

Het cruiseschip Jules Verne is pure beleving op het water! Het stijlvolle interieur met panoramavensters op twee etages, plasmaschermen, full surround geluidssysteem en spectaculair hydraulisch platform is ontworpen door toparchitecten.

Absoluut hoogtepunt is onze ligging: we zijn precies waar het u en het uw gasten uitkomt. Een waardevol gebaar, omdat bereikbaarheid voor veel doelgroepen een steeds grotere rol speelt. Aan boord zijn de mogelijkheden onbeperkt; zonder problemen bouwen we een kookstudio in voor een beurs, vliegen we een auto binnen per helikopter of ruimen we juist alles leeg voor een swingend feest.

Het multifunctionele interieur van de Jules Venre maakt het mogelijk om zeer uiteenlopende zakelijke bijeenkomsten te verzorgen. Grote, plenaire bijeenkomsten, een programma met carrouselsessies of besloten meetings: aan boord bieden wij hiervoor alle mogelijke faciliteiten. Eten en drinken zijn bij elk evenement van essentieel belang. Wij benaderen eten niet slechts als voedsel. het is decor, entertainment en natuurlijk vooral lekker. Onze eigen chefkok heeft aandacht voor ambachtelijk bereide gerechten, maar ontwikkelt samen met beroemde food designers ook nieuwe, spectaculaire gerechten. Zo gaat ons aanbod van heerlijke gerookte hammen tot dampend stikstofijs.

Terug naar overzicht