A Night on the SS Rotterdam

Informatie / offerte?

Personeelsfeest op de SS Rotterdam

Wij zijn helemaal weg van de SS Rotterdam. Wandel over het 60 jaar oude Promenade dek, en je waant jezelf bijna in de film Titanic. Dan door naar The Captains Bar, waar de vleugel klaar staat voor de naborrel. Een vloer lager zijn maar liefst 254 hotelkamers beschikbaar, dus je hoeft niet ver na het feest… En dan de volgende ochtend het ontbijt, met uitzicht over de skyline van Rotterdam. Want pal tegenover de Euromast en de Erasmusbrug, daar ligt de SS Rotterdam.

Met plezier organiseren we een even zo fraai programma voor u op de SS Rotterdam. We kunnen al in de namiddag starten in The Ambassador Lounge, waar we (na de incheck misschien wel?) een exclusieve rondleiding voor u organiseren door de motorruimte en de brug. Een bijzondere ervaring, en daarna door The Ballroom voor een swingende feestavond. Kies bijvoorbeeld voor:

1. Een Dinner Cruise, waarbij een dinnershow plaatsvindt in stijl van de ooit zo legendarische locaties die de SS aandeed;
2. Of een Grand Ballroom feest; in Black-Tie met even zo bijzondere activiteiten als een oxygen bar, sigarenmaakster, live-band en karikaturisten.

Hoe mag uw feest op de SS Rotterdam eruit zien? Wij denken graag mee over de ideale invulling op deze top locatie!

Terug naar overzicht