Veel gestelde vragen - FAQ

Hoe kan ik met jullie in contact komen?

Da’s simpel:  vul het contactformulier op onze contactpagina in en je krijgt binnen 24 uren (tijdens werkdagen) een reactie van ons!

Zijn de arrangementen op jullie website altijd actueel?

Personeelsfeesten.nl hecht grote waarde aan juistheid in de arrangementen die je aantreft op onze website. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee Personeelsfeesten.nl beheerd wordt, zijn wij niet verantwoordelijk voor de arrangementen (en teksten, afbeeldingen, merknamen e.d.) die door adverteerders geplaatst & gebruikt worden op onze website.

Wie organiseert de arrangementen op jullie pagina?

Op Personeelsfeesten.nl bieden wij arrangementen van onze partners aan:  uitstekende bedrijven die instaan voor een top personeelsfeest, bedrijfsuitje, teambuilding uitje of vrijgezellenfeest.  Personeelsfeesten.nl organiseert deze activiteiten niet zelf, maar fungeert als bemiddelaar. Wij brengen u rechtstreeks in contact met de beste aanbieder.  Zonder tussenpersonen of boekingskosten. Snel gevonden, goed geboekt!

Wat doen jullie met mijn gegevens?

Uw privacy is belangrijk voor ons!  De gegevens die je invult bij het aanmelden voor onze nieuwsbrief, of het aanvragen van een arrangement, zijn enkel in beheer bij Personeelsfeesten.nl.  De gegevens worden niet aan derden bekend gemaakt, noch verkocht aan externe partijen.

Lees hier meer over uw privacy

Wat is het voordeel van Personeelsfeesten.nl?

Da’s simpel in onze ogen: de leukste personeelsfeesten op 1 pagina gevonden.  Als zoekende partij heb je binnen 2 clicks gevonden wat je wenst: een soort activiteit, in een regio naar keuze.

Als adverteerder ontdek je op Personeelsfeesten.nl veel ruimte en mogelijkheden voor het aanbieden van je arrangement.  Daarnaast plaatsen wij ook een link naar jullie eigen website, waar de bezoeker desgewenst meer informatie kan vinden. Zo promoot je je arrangement en helpt onze link de kracht van je eigen site te verbeten.

Ontdek hier alle informatie over adverteren op Personeelsfeesten.nl

 

Ik wil graag adverteren op Personeelsfeesten.nl

Goede keuze! De advertentie mogelijkheden ontdek je hier.  Of vul direct het contact formulier in en wij sturen je een persoonlijke inlog voor het plaatsen van je advertentie. Het unieke aan Personeelsfeesten.nl is het aanbieden van je arrangement, maar ook de link naar je eigen website. Dat zie je nergens anders! Zo promoot je je arrangement en verbeter je de vindbaarheid van je eigen website. Begin vandaag dus nog!

Kunnen jullie ook 1 los onderdeel leveren? Bijvoorbeeld een goochelaar?

Uiteraard verzorgen we dat!  In de zoekbalk onder “Kies uw activiteit” kiest u voor ENTERTAINMENT en u ontdekt direct alle losse personeelsfeest items. Veel plezier bij het bekijken!

Kunnen jullie mijn personeelsfeest in 1x volledig organiseren?

Ja natuurlijk! Bij het arrangement dat je aanspreekt staat een contactformulier. Vul je gegevens in en vermeld dat je het hele feest in 1x volledig wilt laten organiseren. De aanbieder vertelt je dan graag meer over de mogelijkheden.