Expeditie Robinson

Informatie / offerte?

Zijn jullie snel, sterk, slim en behendig? Pak dan nu je kans om een rol te spelen in een echte expeditie, gebaseerd op het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Bij Expeditie Robinson worden jullie ingedeeld in teams en alleen de echte survivors maken kans de titel ‘ultieme Robinson’ te winnen. 

In teams strijden jullie tegen elkaar in vier spannende en spectaculaire Robinsonproeven. Welk team is het sterkst en wint het kanotrekken? En wie is het meest behendig bij het gotenspel en het hoepelworstelen? Op het oog spellen met eenvoudige hulpmiddelen, maar juist dan komt het aan op Robinson kwaliteiten: kracht, slimheid, snelheid en uithoudingsvermogen.

De expeditie wordt afgesloten met de zenuwslopende eindproef, waarbij jullie moeten puzzelen, knopen en vuur maken. Het team dat de meeste punten behaalde tijdens de eerdere proeven start met een voorsprong. Maar het blijft natuurlijk spannend wie deze eindproef zal winnen!

Teambuilding

Naast fysieke kracht bepalen tactiek, samenwerking en goed denkwerk uiteindelijke welk team het meest succesvol is. Dat maakt Expeditie Robinson heel geschikt als teambuildingsactiviteit.

Eetproef toevoegen?

Hongerig geworden van alle proeven? Als extra optie bieden wij een eetproef. Op het menu staan meelwormkroketten, wie durft een hapje te nemen?

Tijd, prijs en groepsgrootte

Expeditie Robinson wordt gespeeld met minimaal 2 of 3 teams. Ieder team bestaat uit 6 tot 8 personen. Het maximaal aantal deelnemers is 80. Het programma duurt ongeveer 4 uur incl. ontvangst, pauze en einduitslag

Terug naar overzicht