Strandrijden op Terschelling - by Mooi Weer

Informatie / offerte?

Strandrijden op Terschelling is een van onze meest bijzondere activiteiten. Waar in Nederland heb je nog de mogelijkheid om met een Land Rover of terreinwagen over het strand te rijden? Echt, je staat versteld hoe mooi en uitgestrekt het strand van Terschelling is. Om deze activiteit ook voor de toekomst te kunnen behouden, werken wij intensief samen met Staatsbosbeheer. Je krijgt je eigen chauffeur mee. Tijdens onze strandritten maken wij onderweg uiteraard een stop om koffie of thee te drinken en foto’s te maken. Strandrijden is mogelijk vanaf 1 oktober tot 1 april. Wacht niet langer en boek het strandrijden op Terschelling nu!

Mogelijkheden

Wij halen je op bij jouw verblijfsaccommodatie en brengen je ook weer terug. De route wordt in overleg met de chauffeur gepland. De Noordsvaarder met een grote kans op het zien van zeehonden? Of toch liever naar het drenkelingenhuisje? Allebei kan natuurlijk ook. Of wat dacht je ervan om met een Land Rover te worden opgehaald bij aankomst in de haven van West-Terschelling en over het strand naar jouw verblijfsaccommodatie op Terschelling te worden gebracht. Heb je wat anders in gedachten? Laat het ons weten, want wij denken graag met je mee.

Bijzonder vervoer

Onze Land Rovers zijn het hele jaar door breed inzetbaar voor o.a. bruiloften, bijzonder vervoer, filmploegen, strandvervoer (beperkt buiten het strandrijseizoen), bedrijfsuitjes, teambuilding, vergaderbreaks en nog veel meer. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Kledingadvies

Wandelschoenen en warme kleding, want het kan koud zijn op het strand.

Terug naar overzicht