Veluwe-Valley

Informatie / offerte?

Uw bedrijfsuitje op één terrein

Veluwe-Valley biedt 60 verschillende activiteiten, waar u onbeperkt gebruik van kunt maken. Er zit enorm veel variatie in de activiteiten, er is voor iedereen wat wils. Van sportieve activiteiten tot denkpuzzels en teamopdrachten. Ook kunt u klimmen op hoogte! Probeer een zo hoog mogelijke toren te bouwen met het krat stapelen of klauter naar boven op de reuzenladder.

Spelelement als rode draad van uw dag

Bij Veluwe-Valley heeft u de keuze uit diverse spelelementen waarin u de 60 activiteiten beleeft. Kiest u voor Expeditie Robinson, Fort Boyard of Wie is de Mol? Ieder spelelement heeft zijn eigen charmes. Alle activiteiten die u doet worden meegeteld in de totale dag score. Hierdoor doet iedereen elke spel fanatiek mee!

Er is nog meer..

Ons evenemententerrein beschikt over de grootste quadbaan van de Veluwe. Maak uw dag extra spectaculair en scheur met de quad door de bochten van de baan. Leuk om toe te voegen aan het arrangement. Het evenemententerrein biedt u de mogelijkheid om de dag af te sluiten met een heerlijke barbecue onder het genot van een drankje.

Terug naar overzicht