Twizy Tour

Informatie / offerte?

Een unieke belevenis

De Twizy Tour is uniek in Nederland. Maak kennis met het rijden in een volledig elektrische auto. Wat veel mensen niet weten is dat er niet een, maar twee mensen in de Twizy kunnen! Allereerst zullen jullie starten met het ludieke Twizy Theorie examen. Weet u nog wat u heeft moeten leren toen u uw rijbewijs gehaald heeft?

Het kleinste stadje van de wereld

Na het theorie examen stappen jullie per tweetal in de Twizy. De route kaart leidt u langs een aantal prachtige plekken op de Veluwe. Halverwege de route maken jullie een stop in het kleinste stadje van de wereld; Staverden met 40 inwoners. Het stadje bestaat uit een landgoed met enkele boerderijen en een schitterend wit kasteel. Hier staat een opdracht voor u klaar! Na de opdracht is er de mogelijkheid om te wisselen van bestuurder, zodat iedereen kan rijden in de elektrische tweezitter.

De Twizy Tour is de nieuwste rage in Nederland! Dit boekt u vanaf ExperienCity, een unieke locatie gericht op elektrische vervoersmiddelen.

Een compleet elektrisch programma

De Twizy Tour is uit te breiden naar een geheel dagprogramma. Na de route in de Twizy stapt u op de E-step, om de Veluwse bossen en heiden te bekijken vanaf de smalle bospaadjes. Tussendoor parkeert u de step en probeert u evenwicht te bewaren op de Segway. Manoeuvreer over het parcours en laat zien dat u de beste Segway rijder bent van uw collega´s! Ook te combineren met Golf in the Woods of klootschieten.

Oud & Nieuw

Dit programma is niet op 31 december en 1 januari. De Twizy Tour is namelijk te combineren met de authentieke Mini Coopers uit de jaren ´80. Het zijn twee totaal andere auto´s die ieder hun eigen belevenis met zich meebrengen. Van een geruisloze elektrische automaat terug in de tijd naar een choke, trommelremmen en geen stuurbekrachtiging.

Terug naar overzicht