Het mysterie van...

Informatie / offerte?

Ontdek een stad door middel van een city game

Aan het begin van de dag staat het koffertje al klaar op de unieke locatie. In het koffertje zitten de benodigde materialen om de stad te ontdekken. Aan de hand van de smartphone en het GPS systeem ontvangt u van een mysterieus personage opdrachten in de stad. Staan de telefoon en de GPS aan? Dan kan de dag van start!

Elke stad zijn eigen geschiedenis

Het Mysterie van⃛ kan gespeeld worden in elke stad. Voer de opdrachten uit op de Korenmarkt in Arnhem of onder de Dom in Utrecht. De opdrachten leiden u langs de mooie bezienswaardigheden van de stad. Dit gebeurt op een leuke en actieve manier, zo steekt u ook wat op van de cultuur!

U krijgt via Whatsapp een mysterie doorgestuurd wat u moet oplossen. Zodra u het mysterie heeft opgelost meldt u dit aan Mister X en krijgt u van hem de volgende opdracht. Voer het volgende waypoint in en wandel naar het volgende opdrachtpunt.

Er is natuurlijk ook een winnaar van het spel. Het team dat de opdrachten het best uitvoert wordt gekroond tot winnaar van de stad. Daarbij hoort natuurlijk ook een prijs, dit is een typische souvenir van de stad.

Nadat het mysterie van de stad is opgelost geniet u van een heerlijk diner in één van de vele gezellige restaurantjes in de stad. Het is mogelijk om het programma ´s avonds te boeken en tussendoor te eten.

Aangepast aan uw wensen

Wij passen het programma aan op uw wensen. U kiest een stad en wij zorgen dat er een mysterie voor u klaar staat. Zelfs in het buitenland kunnen wij dit programma voor u aanbieden. Wij bieden graag een op maat gemaakte offerte inclusief vervoer, overnachting en diner!

Terug naar overzicht