Mini Classic Tour

Informatie / offerte?

Mini Classic Tour

Rally tour in klassieke Mini Coopers

Bij aankomst op de unieke locatie staan de Mini Coopers netjes op een rij naast elkaar. U krijgt een korte uitleg over deze authentieke auto, die toch nét even iets anders werkt dan de luxe auto´s van nu. De Mini Cooper moet namelijk nog worden gestart aan de hand van een choke en het sturen gaat stug, de Mini heeft namelijk geen stuurbekrachtiging! U rijdt een schitterende route door de Veluwse bossen, heides en kleine dorpjes in de Mini. Geniet samen met uw collega´s van dit originele bedrijfsuitje!

U werkt vandaag met een roadbook. In het roadbook staat waar u moet afslaan en hoe ver dat nog is. Naast het besturen van de Mini is de bijrijder minstens zo belangrijk, hij moet namelijk wel de juiste route voorlezen!

Win de rally van uw collega´s

Om de rally te winnen gaat het niet om snelheid. Aan de hand van het roadbook is het de bedoeling het juiste aantal kilometers afleggen. Mist u een afslag dan heeft dit gevolgen voor de eindklassering. Onderweg komt u een aantal opdrachtpunten tegen, waarbij u de strijd met uw collega´s aan gaat. Scoor meer punten of behaal een snellere tijd en vergroot hiermee de kans om te winnen!

Uw eigen Mini Cooper is voorzien van een minibar met drinken en een kleine snack voor onderweg. Tijdens het programma is het mogelijk om een tussenstop te maken bij een van de gezellige restaurants of hotels op de Veluwe. Geniet van een heerlijke lunch of high-tea!

Terug naar overzicht