Legertruck Dropping

Informatie / offerte?

Een échte legertruck

U wordt vandaag meegenomen in de legertruck van Luitenant Pluis. Deze grote legertruck heeft daadwerkelijk gefunctioneerd voor de Nederlandse Defensie. Het is een dikke DAF YA328!

Al denderend over de zandpaden van de Veluwe rijdt Pluis het bos in. De Luitenant beveelt u zijn legertruck te verlaten en geeft u een GPS mee. Aan de hand van het GPS systeem wandelt u naar het waypoint waar u een opdracht tegen komt. Onderweg komt u meerdere opdrachten tegen.

Aangekomen bij het waypoint

U heeft keuze uit diverse opdrachten voor onderweg. Bouw een katapult of een brug, klim over een stormbaan, zet de hersens aan het werk met een breinbreker of manoeuvreer de knikker langs de gaten van het gatenlabyrint. De opdrachten hebben verschillende doeleinden: fun, samenwerking of fysieke inspanning.

Heeft u de missie volbracht? Dan staan de mountainbikes of tandems al klaar om verder te fietsen naar het volgende opdrachtpunt. Dat is.. de quadbaan! Scheur met de quad over het parcours vol met bochten en hellingen. Veeg de modder van uw gezicht af en geniet van een welverdiend drankje in het Grand Café.

Haal het beste uit de kast

U wilt natuurlijk wel winnen! Voer de opdrachten het best uit en word winnaar van het bedrijfsuitje. Het winnende team krijgt een leuke prijs mee en bovenal de eer. Na de dropping geniet u van een lekkere BBQ of buffet.

Wilt u liever ´s avonds gedropt worden in een donker bos? Dan is het arrangement Don´t be afraid of the Dark een geschikt programma voor u!

Terug naar overzicht