Helikopter Dropping

Informatie / offerte?

Helikopterdropping

Wie kan nou vertellen dat hij in een helikopter heeft gevlogen? U en uw collega´s! Deze spectaculaire dropping is onvergetelijk! Als eerste worden jullie achterin de legertruck van Luitenant Pluis meegenomen. Midden in het bos, op een open plek, wordt u gedropt. Daar hoort u de wieken al draaien⃛

Na het instappen maken jullie de gordels vast en zet u de koptelefoon op het hoofd: ready for take off! Tijdens de sensationele vlucht razen jullie met hoge snelheden over de Veluwe. Geniet van het uitzicht op hoog niveau!

Nog niet klaar na de landing..

De helikopter piloot vliegt naar de droppingsplaats en laat de helikoper zakken. Jullie gaan de reis te voet vervolgen. Aan de hand van een GPS wordt u naar de volgende bestemming geleid, waar een heerlijke picknick voor u klaar staat. Onderweg komen jullie een aantal opdrachten tegen, hiermee strijden jullie tegen de andere teams om de winnaar van de dag te worden. U kiest zelf de mogelijke opdrachten uit. Wordt het de tangram, de lopende A of scheuren op de quadbaan?

Het is ook mogelijk om tijdens het dagprogramma over hobbelige zandpaden en door diepe plassen te scheuren op een mountainbike of hilarische momenten te beleven door achterop de tandem te springen.

Terug naar overzicht