Fly & Drive

Informatie / offerte?

Fly & Drive

Rijd met de authentieke Mini Cooper een mooie route over de Veluwe aan de hand van het roadbook. De één navigeert en de ander bestuurt. Het rijden in de Mini is een belevenis op zich; de Mini heeft geen stuurbekrachtiging, maar wel ouderwetse trommelremmen. U gaat weer even terug in de tijd! Het roadbook leidt u naar het vliegveld, waar de volgende exclusieve belevenis voor u klaar staat. De Cessna staat al warm te draaien en is klaar voor vertrek!

Zelf vliegen met uw collega´s

De piloot brengt het vliegtuig voor u in de lucht. Daarna mag u zelf vliegen in de Cessna! U vliegt op grote hoogte over de Veluwe, bekijkt de bossen en uitgestrekte heides vanuit de lucht. Als u goed kijkt ziet u Paleis het Loo liggen. De deelnemers mogen om de beurt zelf het vliegtuig besturen: een unieke ervaring. Tijdens het vliegen krijgen jullie zelfs een opdracht die in de lucht uitgevoerd moet worden; spannend!

Nadat jullie weer veilig met beide benen op de grond staan, wordt de dag vervolgt in de Mini´s. Onderweg komen jullie nog een aantal opdrachtpunten tegen, waarmee jullie strijden tegen de andere teams om winnaar van de dag te worden! De opdrachten kiest u zelf. Wordt het brugbouwen, boogschieten of gaan jullie de hersens aan het werk zetten met een breinbreker?

Indruk maken

Een Fly&Drive programma is een zeer uniek bedrijfsuitje of relatiedag. Het maakt gegarandeerd indruk op uw collega´s of uw netwerk. Een dag waarin u nieuwe dingen beleeft!

Terug naar overzicht