Workshop Schermen

Informatie / offerte?

Workshop schermen

Ruim 1½ tot 2 uren brengen de maitre en zijn assistenten de kunst van het schermen bij. Een enerverende workshop vol concentratie, weerstand en beweging. Maar ook vol uitdaging, plezier en strategie! Wie is de ware meester over zijn sabel, welke groep heeft de leukste yell en wie zal uiteindelijk zegevieren in de afsluitende degencompetitie der titanen? Let the games begin!

Programma Workshop schermen

Om humor en teambuilding optimaal te stimuleren wordt het bijbrengen van het schermen afgewisseld met een aantal spelactiviteiten. Oefeningen waarin bijvoorbeeld samenwerking, strategie, leiderschap, respect en humor aan de orde komen. Vanzelfsprekend worden uw gasten tijdens dit arrangement goed verzorgd, en mag iedereen gebruik maken van de traditionele schermmaskers, kleding en degens.

Afsluiting van het programma

De dag kan afgesloten worden met een leuke prijsuitreiking, waarna bijvoorbeeld een heerlijk buffet wordt gediend. De Music JukeBox kan intussen voor gepaste muziek zorgen… Als aandenken ontvangt u na afloop een leuke groepsfoto van uw groep, gehuld in de kenmerkende witte outfits!

Terug naar overzicht