The Beach Break

Informatie / offerte?

Beach Break

De naam zegt het al: een “break” op het strand. Ongeacht of het mei of november is: de Nederlandse kust heeft altijd een positieve impact op mensen. Terwijl de wind door je haren blaast, geniet je van de rust in de omgeving, de activiteiten en van het eten. Samenwerking, gezonde competitie en een strand BBQ: The Beach Break biedt vele leuke activiteiten voor elke groep.

Beach Break op het Strand

Uiteraard zijn deze programma’s mede afhankelijk van de regio / strand keuze. Door samenwerking en onderlinge strijd wordt het leggen van contacten optimaal bevorderd op een prettige en informele wijze. Vanzelfsprekend word je daarbij bijgestaan door professionele begeleiders. Je kunt dus gewoon lekker je gang gaan!

Zoals het een echte stranddag betaamt kan het programma aangevuld worden met heerlijke cocktails, of sluiten we de dag af met een eerlijke en gezonde maaltijd of BBQ op het strand. Optioneel kan een verhalenverteller bij het kampvuur voor extra sfeer zorgen.The Beach Break is zeer geschikt voor een sportieve dag, teambuilding of bedrijfs-familiedag. Geschikt voor groepen van circa 30 tot 500 personen.

Tip Beach Break

Als de reis naar de kust (te) ver is, kan dit programma natuurlijk ook plaatsvinden op een recreatiegebied in jullie omgeving. Dit voorkomt tevens de bekende parkeerproblematiek op de bekende strand plaatsen.

Terug naar overzicht