Seventies Express

Informatie / offerte?

Was vroeger alles beter? Ontdek het zelf!

Tijdens een actieve middag kan iedereen uit een variatie van nostalgische activiteiten kiezen. Beleef het rijden van een oldtimer Keverrally, een ludieke Tandem fietstocht, het maken van een 70’s kunstwerk tijdens een workshop Graffiti spuiten of het snorren op retro solexen… Zo kan iedereen iets bijzonders kiezen wat bij hem / haar past.

Avondprogramma

Na een enerverende middag druppelen alle teams weer binnen en maken we ons op voor een leuke avond. Een typische Engelse Bobby uit de 70’er jaren staat al luid fluitend gereed om jullie in stijl te ontvangen. Tijdens de avond is de ruimte is Seventies aangekleed, een grote verlichte dansvloer siert de zaal en een riant koud-warm buffet wordt geopend. Tijdens de avond een keur aan het beste entertainment van de 70’s, zoals een retro flipperkast, Rubik’s Cubes, een Seventies Quiz, Las Vegas Black-Jack, Retro Lounge met foute zitjes, een nisje met “Grease” film en animatie door 70’s Johnny.

Seventies discoshow

Swingen kan vanavond op de muziek van de Seventies Discoshow. Die onvervalste 70’s & 80’s Sound en hits van “Goud van Oud”. U hoort ze allemaal! Alle grote hits van 1970 tot 1985 komen in dansbaar tempo voorbij, waaronder natuurlijk “Le Freak”, “Celebration”, “Status Quo” en filmklassiekers als “Staying Alive” en “A brand new Day”. Natuurlijk mogen ook verzoekjes worden aangevraagd! Flitsend ondersteund door felgekleurde spots en discobollen…

Terug naar overzicht