Segway Experience

Informatie / offerte?

Segway Experience

Elk jaar iets nieuws bedenken voor het teamuitje is altijd een uitdaging. Ga met de tijd mee en onderneem een Segway clinic! De segway is de bekende zelfrijdende “human transporter”. Stap op de segway, leun voorover den segway rijdt vooruit. Leun achterover en rem, of zelfs achteruit! En natuurlijk kun je sturen met het stuurtje. En met onze vakkundige begeleiding leert bijna iedereen binnen 10 minuten segway rijden!

Segway clinic

Heb je wel eens op een segway gereden? Dit is je kans en samen met collega’s gaan we een segway clinic / workshop ondernemen. Leer balanceren, rijden en volbreng het behendigheidsparcours. Daarna geef je het stuur door en assisteer je een collega. We hebben een aantal segways mee (per 2 tot 4 personen is er 1 segway) en zo leren jullie samen segway rijden! Deze clinic sluiten we af met The Segway Game: een estafette waarin 2 teams met segways tegen elkaar strijden. Volop teamwork en competitie! Als extraatje hebben we ook een Airwheel mee, probeer dit bijzondere vervoersmiddel zelf!

Deze segwayclinic is uniek in NL. Er zijn meerdere segway clinics te boeken, maar niet met de uitdagende groepsopdrachten en estafette van onze clinic. Met de segway op de wipwap, slalom en water transport. Of bekijk ons filmpje (onder de playknop, links onderin de foto’s hierboven). Tijdsduur clinic is ca 75 tot 90 minuten en kan op bijna elke locatie (als er maar voldoende ruimte is). En bij slecht weer misschien wel binnen? No problem!Vraag ons naar de prijzen

Segway tocht

Wil je met de segway een mooie route rijden, kies dan voor onze segway tocht. We leren jullie eerst het rijden op segways, en het oefenen gaan we samen op pad. Doorgaans laten we 50% van de groep op onze segways rijden, en 50% op onze actieve kickbikes. Deze gaan even snel en zo gaan we samen op stap. Ontdek een binnenstad, of tour door de mooie natuur.  Halverwege de route kunnen we aanleggen bij een terrasje, en daarna gaan we wisselen van rijders van segways en kickbikes. Zo beleef je het beste van 2 vervoersmiddelen in 1 programma!

Terug naar overzicht