Legertruck BBQ Tour

Informatie / offerte?

BBQ Tour

Jullie beginnen de dag bij jullie eigen bedrijf / huis (binnen Twente) waar iedereen nietsvermoedend bijeenkomt. Totdat een historische legertruck voor komt rijden om jullie op te pikken voor een bijzondere rit. Na een memorabele groepsfoto klimmen jullie aan boord, net zoals de Geallieerden in WO-II… Deze truck is namelijk ruim 70 jaren oud en zijn geschiedenis gaat terug tot Normandië 1944… Dat zie je, dat ruik je en dat hoor je aan dat bijzondere geluid! 

Feest achterin in de legertruck

Aan boord staan drankjes, comfortabele kussens en de radio heeft gezellige muziek. Samen met de chauffeur maken jullie een avontuurlijke tocht door de mooie omgeving en met volop drankjes en muziek is het al snel heel gezellig. En ook bij slecht weer zitten we droog, wat wil je nog meer?

Overheerlijk barbecueën midden in de natuur

Onderweg zorgen we voor een leuke stop (met diverse opdrachten en drankjes). Maar aan het einde van de route stoppen we op een mooie open plek waar we de WO-II aanhanger afkoppelen. Met een paar drukken op de knop opent de wagen zich en staat daar een complete Open Air BBQ! We steken het vuur aan, de drankjes staan koud en iedereen kan zelf zijn vlees grillen. Samen zitten jullie op de bankjes, lekker grillen en gezellig bijpraten. Da’s een bijzondere afsluiting en alles is all-in! Na een mooie rit, opdrachten en BBQ zetten we jullie na 4,5 uren weer bij het eigen bedrijf weer af. Een bijzondere ervaring rijker!

Want zeg nu zelf…

* Wanneer zat je ooit in een WO-II legertruck? Wedden dat iedereen het mooi vindt?
* Wanneer heb je ooit onderweg een BBQ aanhanger gezien?
* Gereden worden, met stops en drankjes inbegrepen?
* En 100% weersbestendig. Jullie zitten altijd droog!

Terug naar overzicht