James Bond Experience

Informatie / offerte?

James Bond Experience

Het gedurfde film scenario is gevuld met kenmerkende James Bond activiteiten, en staat bol van actie, spanning en sensatie! James Bond rijdt in bijzondere voertuigen (en jullie vandaag ook), 007 bluft in het Casino Royale (beleef de poker clinic) en leer schieten. Of gaan jullie liever golfen, schermen of “shaken not stirred” workshop beleven?  Een unieke combinatie van luxe 007 activiteiten, gemixt met hilariteit, bluffen en inzet. Kortom: een uniek event!

The movie

Tijdens de middag worden alle activiteiten, onderdelen en deelnemers gevolgd door een cameraman, voor veel film materiaal. Na afloop van een spetterend programma gaan jullie lekker eten, terwijl de film afgemonteerd wordt. Na het eten dimmer de spots nogmaals; de première van uw eigen James Bond film vindt plaats! Een speciaal en leuk moment om elkaar terug te zien in uw eigen gemonteerde film, uiteraard geheel in 007 stijl. Als aandenken zenden we na afloop een kopie van uw eigen film toe…

Compleet arrangement voor een unieke dag

Een bijzonder moment te vieren, dan is dit event een échte aanrader! Veel variatie en bijzondere activiteiten oogsten steevast veel lof van onze gasten. Niet alleen de bijzondere invulling tijdens de dag, maar ook het moment van de premiere en het tastbare film resultaat na afloop.

Terug naar overzicht