Dubbeldekker Diner

Informatie / offerte?

All Inclusieve diner in de leukste Londense dubbeldekker van Nederland!

presenteert het Dubbeldekker Diner! De Engelse dubbeldekker uit de jaren 60 haalt u ’s avonds op bij uw bedrijfspand.
Iedereen staat met open mond te kijken en zijn erg benieuwd wat deze avond zal gaan brengen. Voordat iedereen instapt in de engelse dubbeldekker bus worden er foto’s gemaakt met op de achtergrond deze authentieke Londen bus. Kodak momentje! Vervolgens betreed iedereen een voor een langzaam de bus terwijl ze ondertussen wonderlijk de bus bekijken. Een toffe minibar gevuld met drank (onbeperkt), De rustieke trap die je brengt naar de tweede verdieping, het fotobehang met typische Londense afbeeldingen, De kussentjes op de banken die voorzien zijn met een prent van de engelse vlag, plug and play muziekinstallatie zodat je je eigen Spotify hits kunt afspelen tijdens jullie culinaire reis. Kortom een indrukkend gebeuren waarbij jullie gaan genieten van een compleet 3 gangen diner in de leukste Londen bus van Nederland! Welcome!

Double Diner

Het Double Diner bestaat uit totaal 3 gangen. Waarbij twee gangen (het voorgerecht en het nagerecht) tijdens de tour in de bus of op een prachtige locatie die op route ligt naar het hoofdgerecht worden genuttigd. Bij het voorgerecht zorgen we voor smakelijke stokbroodjes met heerlijke sausjes. Voor het hoofdgerecht stopt de bus bij een echt restaurant waar heerlijk gegeten en geborreld kan worden.Het nagerecht zal waarschijnlijk bestaan uit een bekertje ben en jerry’s ijs. Alles wat een gezellige avond nodig heeft is het Double Diner!

Premium Diner

Het Premium Diner is samengesteld voor de echte Bourgondiërs. De dubbeldekker bus haalt jullie op bij je bedrijf of eventueel een andere locatie en onderweg stopt de bus bij drie verschillende restaurants voor een voorgerecht, hoofdgerecht en nagerecht. En tussen de gerechten door natuurlijk volop genieten in de Londen dubbeldekker bus. Tour smakelijk!

Supreme Diner

Het meest exclusieve arrangement op onze dubbeldekker diner “menukaart”! Mag het wat extra luxe dan kunt u genieten van een tour langs de beste (Michelin) restaurants. Een culinair hoogstaand arrangement die u smaakpupillen volop laten genieten. Een programma op niveau, zowel in de dubbeldekker bus als in de restaurants! Dit arrangement is uitermate geschikt voor eindejaarsdiners, jubileum arrangementen, businessclubs of klanten events en iedereen die van exclusief en lekker dineren houdt. Beleef deze culinaire reis!

Terug naar overzicht