Cessna Vliegen

Informatie / offerte?

Cessna vliegen inclusief keverrally

We ontvangen u hiervoor bij onze startlocatie in Delden of Woerden waar diverse oldtimers Kevers op de parkeerplaats gereed staan. Een fraai gezicht en een mooie start van uw programma. Uiteraard starten we met een kopje koffie met iets lekkers.

Cessna vliegen als surprise element

Na de “rijdersbriefing” vertrekt u voor een fraaie Classic Keverrally. Met een roadbook in de hand, teamcap op, geniet u van de prachtige omgeving en het fraaie oldtimer rijden. Met zijn drieën / vieren in een auto biedt dit programma voldoende gespreksstof en een informele setting voor u en uw relaties. De teams denken dat zij “enkel” gaan Kever rijden, maar de route zal hen leiden naar een vliegveld. Daar staan de Cessna vliegtuigen al warm te draaien! We parkeren de auto en stappen direct in voor een memorabele vlucht. Hoofdtelefoon op, motoren aan en take-off! Gedurende 15 minuten vliegen we met piloot en 3 inzittenden over de prachtige omgeving. Wat gaaf!

The sky is the limit!

Na de landing praten we bij onder het genot van een drankje, en zetten we de terugweg in. Uiteraard zorgen we voor een teamspel onderweg. Aan het einde van de dag bereiken alle auto’s wederom de startlocatie, en met goed eten en een goed glas wijn kijk iedereen terug op een memorabele dag. Iets bijzonders te vieren? Verras uw gasten en kom Cessna vliegen!

Terug naar overzicht