Twentescooter - Scooter rijden

Informatie / offerte?

Scooter huren in Twente

Bij ons kun je echte Italiaanse scooters huren en heerlijk gaan toeren. Je kunt met 1 of 2 personen op deze scooter rijden. We hebben diverse routes uitgezet variërend qua tijdsduur en bezienswaardigheden. De routes brengen je langs diverse horeca gelegenheden, bij de routes is rekening gehouden met een pauzestop van +/- 30 minuten. Uiteraard mag je ook je eigen route bepalen! Je kunt de scooters individueel huren, maar ook voor groepen. Erg leuk voor bijvoorbeeld een personeelsfeest of vrijgezellenfeest.

Actief Twente

Op het start- en eindpunt Actief Twente heb je de mogelijkheid om het scooterrijden te combineren met bijvoorbeeld een ontvangst en/of naborrel. Dit kan in onze Bar Actief, op het terras of op de veranda. En wanneer de temperatuur weer wat frisser wordt, steken we graag onze terrasheaters aan! Zo blijft het nog lang gezellig…

Alternatief

Wil je het scooterrijden niet starten en/of eindigen bij Actief Twente, maar heb je zelf een andere locatie op het oog? Vanaf 10 scooters bezorgen wij de scooters op elke gewenst locatie. Kijk hiervoor bij de mogelijkheid ‘scooter op locatie‘.

Terug naar overzicht