Informatie / offerte?

Van vergadering, tot congres, van productpresentatie tot de ultieme experience vol rij-belevenissen, Donkervoort heeft voor iedere zakelijke bijeenkomst een passend aanbod. De unieke omgeving van de Donkervoort fabriek of Duitse vestiging op een circuit maken uw evenement tot een direct succes!

EVENTS OP MAAT
Het dagelijkse streven naar perfectie is iets wat wij met u delen. Ook in uw bedrijf bent u immers voortdurend bezig om uw producten of dienstverlening, de kwaliteit en de service, steeds verder te vervolmaken. Donkervoort vormt daarom het ideale platform om overeenkomsten in dat streven naar perfectie tussen uw bedrijf en het onze op originele wijze te etaleren. Waarbij wij, overeenkomstig de wijze waarop wij onze sportwagens bouwen, altijd voor een uniek en op maat gemaakt programma zorgen.

EXPERIENCE DONKERVOORT
Donkervoort biedt niet alleen een prachtige eventlocatie, maar voegt extra beleving toe aan elk event dankzij de mogelijkheid tot het toevoegen van Experiences. Van de vaste ‘introductie’ middels de Factory Tour, tot het zelf rijden in een Donkervoort tijdens de Driving Experience op het nabijgelegen testcircuit tot een seminar door oprichter Joop Donkervoort.

TOTAALCONCEPT
We bieden u niet alleen een aantrekkelijke locatie, maar nemen u alle zorgen uit handen door het faciliteren van o.a. catering, audiovisuele ondersteuning en sfeervolle aankleding en decoratie. Bij elk event streven we ernaar uw verwachtingen te overstijgen!

Ons motto: No Compromise!

Terug naar overzicht