Avatarz Klimpark

Informatie / offerte?

Samen naar de top
Een onvergetelijke dag met collega’s!

Voor zakengroepen en personeelsteams biedt AvaTarZ een actieve topdag in de natuur. Lekker buiten ‘teambuilden’ en genieten. Toppers in onze activiteiten zijn arrangementen rond het Klimmen, Expeditie AvaTarZ of een HAKA. We noemen het teambuilding vanuit passie. Veelal worden deze activiteiten in combinatie geboekt met een heerlijke (Oldenzaalse) koffie met appeltaart of krentenwegge als startup.

Afhankelijk van het aanvangstijdstip versterken we de inwendige balans met een luxe Twentse Toplunch met zelf te snijden broden van een Twentse Topbakker. Heerlijk brood als basis die je zelf rijkelijk kunt beleggen met luxe kazen, vis- en vleeswaren.

Ook wordt veel gekozen om de activiteit aan het eind van de middag af te sluiten met een stoere BBQ. Deze positioneren we onder en naast onze veranda’s. De vele keuzes aan vlees (van keurslagerskwaliteit) worden dan samen met de frisse salades geconsumeerd.

Voorbeeld programma:
13.00 Koffie met appeltaart
13.30 Voorbereidingen klimmen: Instructie, klimgordels aantrekken etc. (*)
14.00 Fysieke kliminstructie in het bos met aansluitend klimmen & zippen
16.30 Einde klimmen
17.00 Nazit met enige drankjes
17.30 BBQ
19.30 Einde bedrijfsuitje
(*) Voor diegene die niet willen of durven te klimmen, bieden we natuurlijk alternatieven. Bijvoorbeeld Disc Golf of Expeditie AvaTarZ

Het bovenstaand Samen naar de Top arrangement duurt een kleine 6 uur. In die tijd bent u volledig onthaast en helemaal in het nu. Geheel ontspannen en samen met collega’s.

Heb je interesse in Samen naar de Top of wil je meer weten over onze andere zakelijke arrangementen zoals Expeditie AvaTarZ of onze Haka ? Kom gerust langs om een kijkje te nemen en de mogelijkheden te bespreken onder het genot van een (Oldenzaals) bakje koffie of vul hier het contactformulier in.

Terug naar overzicht